• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2023 by Raw.etc. Proudly created with Wix.com

LIMITED EDITION COLLECTION

BRUT Kollekció

Mi, akik az AXIS cég mögött állunk, örömmel mutatjuk be nektek az új kollekciónkat. A céget 2015-ben alapítottuk abból a célból, hogy innovációt hozzunk a szemüvegek világába és egyedi, minőségi termékeket kínáljunk vásárlóinknak. Az első keretünk koncepciója díjazott lett a szakma legkiemelkedőbb elismeréseivel, és ettől az évtől megismerkedhettek a BRUT névre keresztelt kereteinkkel.
 

A BRUT keretek egyedi kinézetük mellett innovatív megoldásokat is hoznak a szemüveg iparba. A profil és a szárak a 3D nyomtatás egyik fajtájával, lézer-szinterezéssel készülnek, amely teret ad a kreatív tervezésnek és a gyors kivitelezésnek. A napszemüvegek nylon porból készülnek, amit egy lézer fej olvaszt össze egy szilárd anyaggá, anélkül, hogy felesleg keletkezne a gyártás során.
 

A keret moduláris rendszere lehetővé teszi a testre szabhatóságot, a gyors összeszerelést és az egyszerű javítást. A szabadalmaztatott zsanérok, a lézer-szinterezett keret és a moduláris rendszer mind olyan ötletek, amelyek egyszerre  kínálnak megoldást a környezettudatos gyártásra és az egyedi megjelenésre.

Design Awards

#INSTAGRAM

0